Til førstesiden »
Forskning.no Naturvitenskap 02.06.2020 kl. 05:04

Bondeparet ville utvikle Norges første spontangjæret surøl. Da kom forskerne

Denne artikkelen er produsert og finansiert av Nofima - les mer. Unike bakterier og saftig frukt gi...


Bør andre også lese denne saken? Klikk på "Stem"-knappen, og artikkelen hopper et lite hakk oppover på Anbefalt-listen »


Saken inneholder følgende stikkord (sortert alfabetisk):
13 30°C 40°C aktivitet alle Allerede analyser analysere analysert andre annen ansatte arbeidsplass artikkelen artiklene at av avdeling avsluttet Axelsson bakterier bakteriestammene basert bedre Begge Belgia belgisk Berg-Jacobsen beste betydning bidra blandingen ble bli blir boende Bondeparet bruke Brussel brygg brygge bryggeriet bryggeriets både ca Da de De deg del deltar dem Den Denne Deretter derfor dermed det Det detaljer dette Dette disse doktorgradsstudent driver du effekt effektivt egenskapene egenskaper egner eiketønner Eilertsen Eivin eksakte eksklusivt eller en enda endringer enn ennå eple- eplene epler er et Et Etter etter Fakta fanget fant fermentering Fikk finansiert finne finnes fjerde flere for fordelt fordi foreløpige forklarer forprosjekt forprosjektet forretningsmuligheter forskerne Forskerne Forskningen forskningen Forskningsfond forskningssiden forstå fortelle forteller fortsatt Foto: fra frem frukt fruktbonde fruktbygda frukten får før først første ført ganerDet gang generasjon gi gir gjenstår gjort gjær gjær- gjærbakterier gjærer gjærstammer gjærtyper gjør gjøre gjøres godt grader grundige grunt Gvarv går gården gårdsdriften hadde han Han har hele helt her hjelp holder Hun hva hvert hvilke hvilken hvor hvordan hyppige håper ikke imidlertid Ingeborg inne Inspirert isolert Jon-Are jordsmonnet kaller kan kar kirsebærsorter kirsebærtrær kjemiske kjølt klima koker Kokingen kom kona konkludere korn kornet kresne kunnskap kunnskapen Kunnskapen KunnskapsbryggingDette lage lagret lagringstid lagt lang langt Lars legges les levende ligner lik Lindheim litt lufta lære malt Maltet mange mat med men Men mer mest mikrobiologiske mikroorganismene mikroorganismer miljøet modningstiden mulig mye mål måler målet Målet målt natten ned neste noen Nofima Nofima-forskeren Nofima? Norges nyanserte nye nysgjerrige Når nødvendig nødvendighetÅ Nøyaktighet odelsjente ofte og også om omdanner omgang omtrent opp Oslofjordfondet oss over overført plantet plass plomme- produksjon produsert prosess Prosessen prosessen prosessert Prosjektet Prøvene prøvene prøver Prøvetakingen pågå påvirker rader Regionalt rekker resultatene RFFOFJOR rundt saftig samle samlet sammen seg ser sett siderproduksjon sier sin siste sitt sjelden skal skape skjer slike slutt smak smaker som sorter spesiell spesielle spiring spontanfermentert spontangjæret stabilitet stammer starten starter startet stedsegne stivelsen styring står størst sukker surøl surølbryggingen susen svar svaret såvidt særpreg særpregede Sørøst-Norge søt tar tas tatt Telemark temperaturen tid tidligere tidspunkt til tillegg tilsvarende timer to tok transport tre trenger trærne typer tålmodighetsprøve tønnene tørket ukene under undersøkelser undersøkt underveis unike Unike Universiteit Universitetet universitetet Utenfor utvikle vanlig vann varer ved Ved vegger vi Vi videre vil ville Vrije Vårt vørter vørteren Vørteren °C Å Ølkompani å åpent åpne år øl øl- øl-forskningen øl-kunstSpørsmålene ølbrygger ølbrygger-paret ølbryggeren ølbryggeriet ølbrygging ølet ølproduksjonen øltyper ønsker

Copyright © Ottmar Holding AS 2000-20. Ansv. utgiver Tom W. Ottmar
Støtt Amnesty »
Børs
Oslo: 844.91 +0,72%
Dow: 26815,44 +0,20%
Nasdaq: 10672,27 
FTSE: 5837,17 +0,25%
DAX: 12581,94 -0,20%
CAC 40: 4762,62 
Nikkei: 23204,62 +0,51%
Hang S.: 23230,31 -0,35%
Oppdatert: 25.09.20 kl. 10:00
Gjør siden mer nyttig
Under denne boksen - og et par andre steder til venstre - finner du knapper som heter "Vis kategori her". Klikk på dem og velg kategorier som passer for deg :-)
TV i dag
MeeTV
Se.no
VG
Dagens sjekk
Valuta
• EUR 9,85 • USD 8,8
• SEK 93,06 • DKK 131,97
• GBP 11,23 • JPY 8,08
Oppdatert: 25.09.20 kl. 09:52