Til førstesiden »
Nofima 28.05.2020 kl. 10:12

Bakstelauget vil skape arbeidsplasser

Dei tre kvinnene som sammen har startet Bakstelauget har totalt nesten 66 års erfaring i lefsebakstfaget, kalt kling i Telemarksområdet. Den nyutviklede klingen med navnet Telemark har fått innpass i dagligvarehandelen.


Bør andre også lese denne saken? Klikk på "Stem"-knappen, og artikkelen hopper et lite hakk oppover på Anbefalt-listen »


Saken inneholder følgende stikkord (sortert alfabetisk):
20 26 66 2017 2018 Alm aner Anja Anne arbeid arbeidsplassar arbeidsplasser assistanse at av avslutter Backpackagers bakarane bakeegenskaper baketestene Bakgrunnen bakstegründerne Bakstelaug-gründerne Bakstelauget bakt Bakås bedre bedriften bedriftenes bedrifter behov benytte Berlin bestående besøket besøksordning Besøksordningen besøksordningen betaling bidratt bli blir blitt Bodil bor bra butikker både Både Dagene dager dagligvarehandelen De de Dei dei deig deiger dekker del deler dem Den den der Deretter Det det Dette dette driver Du ei ein eit eksporteres eksportprosjekt eller emballasjen emballasjevalget en en-til-en er erfaring et etablert Etter etter faget fagmiljøer fagperson farge Fem fikk finne fokus for forbrukarane forbruker fordi forholdet forståelse forteller fortsatt forventningene fulle funne Fylkesmannen får fått Først første gav Gjennom gjenstod gjere gjorde god gode godt grafiske grei Gro grunn gründerne Gvarv ha Hans har Heimebakeriet hele helse hemmelig Hemmelig her Hersleth hjelp hjulpet Hommo hos hospitering hovudingrediensar Hun hver hvordan Hylland igjen ikke imøtekomande indikerer Inger inn innovasjon Innovasjon innpass interesserte inviterte jo jobbe jobben Joker-butikkene kalt kan kanskje kjevling kling klingen kom kompanjongene Kompetansenettverk Kompetansenettverket kompetansenettverket konkret konsistens konsistensen krevende kring kunder kurs kvinnene laget landbruksavdelinga landet Lang lefsebakstfaget Lega Les lese litt lokale Lokalmat lokalmatLokalmatprodusenter lokalmatprodusent lokalt lurt lykkes løpet løse mange Marie Mat matforskningsinstituttet matmesse matprodusenter matvarer Me me med mellom men Men mens Meny- mer mjøl mjølk Morgedal motiverer mottatt muligheten mye mykje Målet navnet nesten nettverk nettverket noe Nofima Nofima-bakeriet Nordjore Norge NorgesGruppen norske nye nyutviklede og også om Om om:næringsutvikling oppfylte oppgave opplegget opplyser oppskrift oppskrifta oransje Oslo over positive prisen problemløsning problemstilling produksjonskostnadene produktutvikling produktutviklingen produsentene produserte profilen prosjektet prosjektleder påvirker region resten råvarene røpe samarbeidet sammen Samstundes seg seier seminarer senkar Sensorikk sidan siden sier sikt sin Sistnevnte sjølvtillit skal skape skilte skreddersøm Skreppa smak smaken smaking smidig smil små smør som sortimentet Spar- sporet startet steking Stine strekking Student studieturer står støtte svært søke Sørøst-Norge team Telemark Telemark-klingen Telemarksområdet testa tett tidkrevende til tilbakemeldinger tilbud tilpasset tilsetjingsstoff to totalt tre tur turbobudeia Tyskland ulike under Underberg unikt Universitetet USA ut utan utarbeider utseende utseendet utvikling utviklingsprosess valt var variant ved veien veldig verdiskaping Vestfold Vi videre videreutvikling Viken vil vært Wilhelmsen Øst Øst-Norge Øyfjell å år års økonomisk ønsker

Copyright © Ottmar Holding AS 2000-20. Ansv. utgiver Tom W. Ottmar
Støtt Amnesty »
Børs
Oslo: 859.15 -1,07%
Dow: 28308,79 +0,40%
Nasdaq: 11516,49 
FTSE: 5829,07 -1,02%
DAX: 12642,26 -0,74%
CAC 40: 4885,65 -0,89%
Nikkei: 23639,46 +0,31%
Hang S.: 24754,42 +0,75%
Oppdatert: 21.10.20 kl. 13:00
Gjør siden mer nyttig
Under denne boksen - og et par andre steder til venstre - finner du knapper som heter "Vis kategori her". Klikk på dem og velg kategorier som passer for deg :-)
TV i dag
MeeTV
Se.no
VG
Dagens sjekk
Valuta
• EUR 9,85 • USD 8,8
• SEK 93,06 • DKK 131,97
• GBP 11,23 • JPY 8,08
Oppdatert: 21.10.20 kl. 12:52