Til førstesiden »
NRK Norge - TOPPSAK 21.05.2020 kl. 08:45

Baker brød med 140 år gammel surdeig

Da koronaen brøt ut, fikk Janne Veiersted en bekymring. Hun lurte på om hun kunne klare å redde basen til sine helt spesielle brød.


Bør andre også lese denne saken? Klikk på "Stem"-knappen, og artikkelen hopper et lite hakk oppover på Anbefalt-listen »


Saken inneholder følgende stikkord (sortert alfabetisk):
1/2 1: 2: 3-6 3-6: 4-6 7: 12 20 24 27 30 40 70 80 89 100 140 175 1880 1982 aktiv alle alt andre Andresen Andresens angående annen artikkelen at av bake bakeoppskrifter bakeprodukter baker Baker bakervarer baking bakingen bakt basen bedre behandle bekrefter bekymring benytter beste bestemor betyr Bland blande Blandes blanding blandingen Blandingen blant blitt Bruk bruke brukes brukt brød Brød brødbakst brøddeig brøddeigen brødene Brødene brødet brødformer brøt bunnen Burde butikkene cirka Cirka Da da Dag dag dagen dagens dager Dagligvarekjedene Danmark danske de deg deig deigen Deigen del den Den denne Denne Deretter Det det dette disse dl du Du eksempel Ekspandér ekstra eller ellers en enn er et etter etterspørselen faktaboks ferdige FHIs fikk finne fjor flere fleste folk for forandrer fordelen fordeles fordi formene forrige Forskningsinstituttet forstand fortalte forteller fortsatt Foto: fra fram Fredrik friskt fuktig fullt får fått før Før først gamle gammel gang generelt gikk gjennom Gjenta gjort gjær gjær? gjøre gjøres grader grovt grunn grøt ha hadde han Han har hatt heldigvis hele Helgesen heller helt hendene heve historier hjemme Hold holde holder holdt Horn Hun hun hver Hver hvis Hvis hvor hvordan Hynne hørt igjen ikke ingrediensene inneholde Janne Jannes Jeg jeg jevnt jordmorskole kaller kalt kan kg Kilde: Kine Kiwi kjerner kjøkkenhåndkle kjøleskap kjøleskapet kjøpt klar klare klede klump klumpen Klumpen komme Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjonssjef kontroll koronaen koronapandemien koronasmitten koster kraftig Kraftig kreative krever kunne La la lage lager lang langsomme langtidsholdbare lett liknende linfrø liter litt Litt liv lurte man mange Mange mangel mars mat mate mates matvarekjeden med meg mel men mener Meny mer Merk: mest metode min minimum mot mulig mye myndighetene måned måte måten neste nettet Nettopp nettsider neve Nina Nofima nok Nora Norge Norgesgruppen NRKs nye nytt Når nærmere nøyaktig nøye og også om opp oppdatert opplyser opprinnelse Oppskrift oppskrift original oss over overleve oversikt ovn periode Privat prosedyren prosent Prosessen prosesser prøvd redde rett Rom romtemperatur rug rugbrød rugkjerner rugmel rundt råd Røres salg salt sammalt samme sammen sammenliknet Samtidig samtidig seg ser sesamfrø setter Settes settes si sier sin sine siste sitt sju skal skyldes sleiv slikkepott slukket slutt smaken solgt solsikkefrø som spennende spesielle starter stekes stengt stor store stå står surdeig Surdeigen surdeigen surdeigsbrød såkalt søk Søyland tak tar temperatur tenkte tid tiden tider tidspunkt til Til tilgang time timer tradisjonell tradisjoner traff tre tredje trenger tykk uke ukene uker under ut utdaterte uten vanlig vann vanskelig var varene varer varmt ved veier Veiersen Veiersted Veiersteds vekst vekt venninne Venninnen Vi vi videre viktig ville Vær være vært ypperlig å år økning øve

Copyright © Ottmar Holding AS 2000-20. Ansv. utgiver Tom W. Ottmar
Støtt Amnesty »
Børs
Oslo: 811.85 +0,22%
Dow: 26501,60 -0,59%
Nasdaq: 10911,59 -2,45%
FTSE: 5577,27 -0,08%
DAX: 11556,48 -0,36%
CAC 40: 4594,24 +0,54%
Nikkei: 22977,13 -1,52%
Hang S.: 24107,42 -1,95%
Oppdatert: 31.10.20 kl. 22:30
Gjør siden mer nyttig
Under denne boksen - og et par andre steder til venstre - finner du knapper som heter "Vis kategori her". Klikk på dem og velg kategorier som passer for deg :-)
TV i dag
MeeTV
Se.no
VG
Dagens sjekk
Valuta
• EUR 9,85 • USD 8,8
• SEK 93,06 • DKK 131,97
• GBP 11,23 • JPY 8,08
Oppdatert: 31.10.20 kl. 22:32