Til førstesiden »
Stavanger Aftenblad 17.04.2020 kl. 19:00

Slik har lokale spisesteder omstilt seg på grunn av koronakrisen

Fra «hullet i veggen» til take away-retten som ikke var egnet som take away. Krisen får flere til å være kreative. Det vil bedriftene tjene på, mener ekspert.


Bør andre også lese denne saken? Klikk på "Stem"-knappen, og artikkelen hopper et lite hakk oppover på Anbefalt-listen »


Saken inneholder følgende stikkord (sortert alfabetisk):
12 17 18 19:00For 19:00Hverdagsgodt 22:38 27 2020 absolutt akkurat aktuelt all alle alt andre Andre annerledes annet ansatte apatisk april at av away away-retten away-steder bakhodet bedre bedriften bedriftene bedrifter begge begynne begynte bein beslutning bestille bestilling betale betyr Bildet Bjorvatn ble bli blir blitt bruke bruker bydel Cin-Cin Da da dager daglig Daglig de deler den Den derimot dersom det Det dette Dette digitale driften du Du død dør Dørene dørene egen eget egne egnet eksempel ekspert Elise eller en endret endringer enkelt enn er et Et etter Facebook fall faller fart ferskt flere folk folket for For forandringer fordi forsette forskjellen fort forteller fortsatt fortsette forventet FOTO: fra Fra fram fremskynder fungere fungerer får før føre gamle ganske gjengen gjestene gjør gjøre god Gode godt gratis grepet grunn går gått ha hadde handler handlet har hatt helst helt hentet Her hjem hjemme holde hullet humper hverdagen Hverdagsgodt Hverdagsgodt-sjefen hvordan Håvard ideer idé igjen ikke imot ingen inn inne innehaverne innerst inntekt kan kapasitet kaste Kjetil kjærkommen kjøkken kjøkkenet klarer Knutsen KnutsenHan komme kommer konserttilbud Koronakrisen koronakrisen Kreativ kreative kreativitet kreativiteten kreativitetskategorien kreativt Krisen kriseProfessor kriser krisetiltakene kunder kunne lagde leder levering leveringstjenester like litt liv lokale lokalet løsningen løsninger løste man Man mange mars Matbaren Maten matvarene med men Men mener mente menyen mer middager middagsordning middagspakkene minus mulig muligheter mye måten måtte ned nesa nettopp NHH noe noen nok Norge normal normalt november nye nytt Når når nødvendig nødvendige og også om omsetning omstille omstilt opp Oppdatert: oss over pandemien par Patruno Pedersgata pengene permittert permitterte pick plagsom planer plutselig positivt presset Privat prosjekter Publisert: påske-matkassen raskt reagerer Renaa restaurant Restauranten restauranten runden rundt røyke Salvågergata sammen samtidig se Sebastien seg seirende senere sentrum serveringsmetoden Sessions Siden sier situasjon situasjonen Situasjonen skal Skjermdump Skjerve Skjerves skulle slik Slik slutte slå smitteutfordringen småretter solgt som spisesteder startet Stavanger stedet stengt stengte stund styrket stå står Söl taco-kit take Tako TakowayEnkelt Tanche-Larsen tar tatt tenke Therese through through-konseptet tid tidspunkt Til til tilbake tilberede tilbudet tilby tilfelle tilfellet tilfellet: tiltak tiltaket ting tjene Tou tre trene tror tross tvinger ulikt under up ut utfordrende Utkilen utløse utmerket utsatt utsette utsiden vanlig vann var varene varmer varmes ved veggen veggen» veien velkommen vet Vi vi vil vindu Vinduene vinduene Vipps VippsMatkasse-tilbudRestauranter vurdere vurderer være walk Walk Youtube-video «hullet å åpne åpnet økonomi økt ønske østre

Copyright © Ottmar Holding AS 2000-20. Ansv. utgiver Tom W. Ottmar
Støtt Amnesty »
Børs
Oslo: 821.22 +2,45%
Dow: 26075,30 +1,44%
Nasdaq: 10617,44 
FTSE: 6174,23 +1,29%
DAX: 12782,22 +1,18%
CAC 40: 5041,21 +1,42%
Nikkei: 22784,74 +2,22%
Hang S.: 25772,12 +0,17%
Oppdatert: 13.07.20 kl. 14:20
Gjør siden mer nyttig
Under denne boksen - og et par andre steder til venstre - finner du knapper som heter "Vis kategori her". Klikk på dem og velg kategorier som passer for deg :-)
TV i dag
MeeTV
Se.no
VG
Dagens sjekk
Valuta
• EUR 9,85 • USD 8,8
• SEK 93,06 • DKK 131,97
• GBP 11,23 • JPY 8,08
Oppdatert: 13.07.20 kl. 14:12