Til førstesiden »

Søk på Mylder

Søk etter artikler i praktisk talt alt som finnes av
norske nyhetskilder på nettet.
Dette er et default OG-søk. Bruk | for å angi ELLER. Bruk ! foran et ord for å angi at det IKKE skal være med. Du kan bruke parenteser, * bak ordet og anførselstegn.
Ditt søk på kjøttet ga 414 treff på 0,001 sek.
1. Viktig?Torsdag 29. okt. 2020 kl. 19:00
Om grønne elger og slakthygiene: Beklager at elgjegere føler seg uthengt(pluss)
Harstad kommune presiserer at grønn elg hadde ingenting med slaktehygiene å gjøre.
Treff:
erinærinstituttet konkluderte med at bakterien Klostridier var årsaken til at kjøttet fra fire elgslakt ble ødelagt, heter det fra kommunen.Klostridier er stavbakterie
Les saken »
2. Viktig?Torsdag 29. okt. 2020 kl. 09:58
Derfor bør du ikke kaste innmaten når du pynter gresskaret til Halloween
42 prosent av de som kjøpte gresskar til Halloween i fjor brukte ikke noe av innholdet til mat.
Treff:
ens 42 % ikke brukte noe av innholdet til mat. GRESSKARINNMAT: Her er fruktkjøttet i gresskaret brukt i en salat. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Både
Les saken »
3. Viktig?Onsdag 28. okt. 2020 kl. 11:05
Elg i rømmesaus smakt til med brunost
Glittersjå Fjellgård i Jotunheimen byr denne smakfulle retten. Du får også oppskriften Glittersjå sin nydelige gårdssuppe.
Treff:
delikatessepoteter eller mandelpoteter Slik gjør du: Legg kjøttet på benken til temperering. Varm stekeovnen til 225 grader.Legg godt vaskede små poteter med skall stø
Les saken »
5. Viktig?Mandag 26. okt. 2020 kl. 14:25
Juleribba kom tidlig til kråka og reven i år
Har du dårlig syn, kan du bare etter lukta. Da finner du raskt svinekjøttet som noen har slengt fra seg ved Elgsnesveien, opplyser Arnold Dalheim.
Treff:
g kartongesker på kjøpet. De var også slengt fra seg ved veien, sammen med kjøttet, opplyste Dalheim lakonisk i en statusmelding på Facebook. Det er for øvrig forbudt
Les saken »
6. Viktig?Mandag 26. okt. 2020 kl. 10:24
Nei, me ikkje eta mykje kjøtt
Hilde Lysengen Havro Debattleiar
Treff:
: 45,7 kg. 2018: 68,3 kg. Annonse Kjelde: Kjøttets tilstand 2019. Tala avslører for det fyrste at "eksplosjonen" i forbruket vårt i liten grad kjem frå drøvtyggjande d
Les saken »
7. Viktig?Søndag 25. okt. 2020 kl. 18:14
Skoleprosjekt med fokus bææærekraft(pluss)
Seljestad ungdomsskole jobber elevene med sauen i prosjektet Den naturlige Skolesekken. Både kjøttet og ulla tas i bruk. Det blir det både god læring og god mat av.
Treff:
er elevene med sauen i prosjektet Den naturlige Skolesekken. Både kjøttet og ulla tas i bruk. Det blir det både god læring og god mat av.
Les saken »
8. Viktig?Søndag 25. okt. 2020 kl. 10:25
En vinbar behøver ikke bare være en vinbar. I dette lille lokalet i Oslo får du mye mer
5 Nektar vinbar Fredensborgveien 42 Mat: 5 Meny: 5 Miljø: 5 Service: 6 Prisnivå: 5 Slik skal en ...
Treff:
r vi rene dynamitten, nærmere bestemt fantastiske Morgon Dynamite Beaujolais fra Yann Betrand, lett i steget, blomstereng og bærbusker og ikke så rent lite trendy biod
Les saken »
9. Viktig?Lørdag 24. okt. 2020 kl. 12:22
Vi har et koldtbord i fjæren vår!
Marinbiolog Arne Duinker har gjort det til en livsoppgave å lære opp nordmenn om skattkammeret i fjæren. Han mener vi har en kyst som et urørt koldtbord.
Treff:
sket to små lyr. Foto-Arne fileterer og kutter kjøttet i firkanter, mens Duinker og biologkollega, førsteamanuensis Ståle Ellingsen, drar opp en liten teine som Duinke
Les saken »
10. Viktig?Lørdag 24. okt. 2020 kl. 11:31
Restaurantanmeldelse: Overlever de vinteren, blir de blant de mest populære stedene i 2021
Endelig noe positivt med tallet 2020. 24. okt. 2020 11:30Sist oppdatert nettopp Fritert egg med p...
Treff:
angrer litt på mitt forrettvalg. Kjøttet i carpaccioen er mørt, men for tykt skåret. Det vokser i munnen. Heldigvis er det en skarp urtesaus til og ikke minst en dis
Les saken »
11. Viktig?Lørdag 24. okt. 2020 kl. 11:30
Restaurantanmeldelse: Inspirert italiensk
Endelig noe positivt med tallet 2020.
Treff:
angrer litt på mitt forrettvalg. Kjøttet i carpaccioen er mørt, men for tykt skåret. Det vokser i munnen. Heldigvis er det en skarp urtesaus til og ikke minst en dis
Les saken »
12. Viktig?Fredag 23. okt. 2020 kl. 18:16
Moden biff Damsgård
Damgård restaurant kjøper Christopher Haatuft og kokketeamet hele dyr, parterer og modner kjøttet selv.
Treff:
urant kjøper Christopher Haatuft og kokketeamet hele dyr, parterer og modner kjøttet selv. Moden biff på Damsgård På Damgård restaurant kjøper Christopher Haatuft og
Les saken »
13. Viktig?Torsdag 22. okt. 2020 kl. 14:05
De bevisste forbrukerne vil spise mer rein
Norsk og lokal matproduksjon og dyrevelferd er viktig for de forbrukerne som i størst grad ønsker å spise mer reinsdyrkjøtt. Det viser en fersk undersøkelse fra Norstat, gjort for Markedsutvalget for reinkjøtt.
Treff:
beiter det reinsdyr. Dette bidrar til å sette en helt unik viltsmak på kjøttet. Reinsdyra drar nytte av naturen i områder som ikke er egnet for annen matproduksjon, og
Les saken »
14. Viktig?Tirsdag 20. okt. 2020 kl. 11:27
Ovnsbakte kyllinglår med sesam og ingefær
Kyllinglår, grønnsaker og ris legges sammen i en gryte eller form. Retten dufter herlig av Asia og gjør seg selv i ovnen.
Treff:
gjennomstekt. Lag et snitt inn i kjøttet på det tykkeste mot benet, sjekk at kjøttet er gjennomstekt og at risen er ferdig.Server med frisk koriander og lime. *I sama
Les saken »
15. Viktig?Tirsdag 20. okt. 2020 kl. 09:31
Slik får du mørt kjøtt!
Norsk viltkjøtt er en fantastisk råvare. For at kjøttet skal bli best mulig er kjøttbehandling og hygiene under slakting og mørning avgjørende. 20.10.2020
Treff:
Slik får du mørt kjøtt! Norsk viltkjøtt er en fantastisk råvare. For at kjøttet skal bli best mulig er kjøttbehandling og hygiene under slakting og mørning avgjørende
Les saken »
16. Viktig?Mandag 19. okt. 2020 kl. 16:12
Hadde kjedene kutta matprisane mykje som dei seier, hadde maten vore gratis
Hilde Lysengen Havro Debattleiar
Treff:
arer, og kjøper opp industri, om kjøttet og pizzaen og mjølka blir billigare. Har dei store leverandørane makt? Openbert. Makta til å setje prisane frå butikk til forb
Les saken »
17. Viktig?Mandag 19. okt. 2020 kl. 14:42
Lam menyen
Bygdekvinnelaga markerte verdas matvaredag med å løfte fram lammet som nasjonal matskatt. Partering...
Treff:
m kurshaldarar. Etter parteringa kverna dei kjøttdeig, salta på litt av kjøttet og lagde lammerull ferdig til koking. Gjøre med 6-retters meny Gjøra By
Les saken »
18. Viktig?Mandag 19. okt. 2020 kl. 12:29
Partering, 6 retters meny og
Les om kva aktivitetar bygdekvinnelag som Sandnes, Gjøra og .. har hatt for å markere verdas...
Treff:
m kurshaldarar. Etter parteringa kverna dei kjøttdeig, salta på litt av kjøttet og lagde lammerull ferdig til koking. Så samla dei folk til matkurs. Gjør
Les saken »
20. Viktig?Mandag 19. okt. 2020 kl. 10:57
Boeuf bourguignon - en klassiker fra Frankrike
I denne franske gryteretten langtidskoker kjøttet mørt. Server med poteter, ris eller brød.
Treff:
t er nøttebrunt, legg i ca. halvparten av kjøttet. Brun, dryss over ca. 1 ss hvetemel, brun videre og ta opp kjøttet og legg til side, før du bruner resten av kjøttet
Les saken »
 1-20 Neste >

Copyright © Ottmar Holding AS 2000-20. Ansv. utgiver Tom W. Ottmar
Støtt Amnesty »
Børs
Oslo: 810.32 +0,03%
Dow: 26659,11 
Nasdaq: 11185,59 
FTSE: 5575,74 -0,11%
DAX: 11546,05 -0,45%
CAC 40: 4581,01 +0,25%
Nikkei: 22977,13 -1,52%
Hang S.: 24107,42 -1,95%
Oppdatert: 30.10.20 kl. 14:40
Gjør siden mer nyttig
Under denne boksen - og et par andre steder til venstre - finner du knapper som heter "Vis kategori her". Klikk på dem og velg kategorier som passer for deg :-)
TV i dag
MeeTV
Se.no
VG
Dagens sjekk
Valuta
• EUR 9,85 • USD 8,8
• SEK 93,06 • DKK 131,97
• GBP 11,23 • JPY 8,08
Oppdatert: 30.10.20 kl. 14:32