Til førstesiden »

Søk på Mylder

Søk etter artikler i praktisk talt alt som finnes av
norske nyhetskilder på nettet.
Dette er et default OG-søk. Bruk | for å angi ELLER. Bruk ! foran et ord for å angi at det IKKE skal være med. Du kan bruke parenteser, * bak ordet og anførselstegn.
Ditt søk på bokanmeldelse ga 235 treff på 0,000 sek.
1. Viktig?Lørdag 30. mai 2020 kl. 08:26
Vagt om «The Hunger Games»-diktatorens sammenbrudd
Bokanmeldelse: Vagt om The Hunger Games-diktatorens sammenbrudd ...
Treff:
Bokanmeldelse: Vagt om The Hunger Games-diktatorens sammenbrudd Vagt om «The Hunger Games»-diktatorens sammenbrudd
Les saken »
2. Viktig?Lørdag 30. mai 2020 kl. 08:00
Bokanmeldelse: Vagt om The Hunger Games-diktatorens sammenbrudd
Forfatteren gjør et hederlig forsøk å utdype sitt Hunger Games-univers, men lykkes ikke helt.
Treff:
Bokanmeldelse: Vagt om The Hunger Games-diktatorens sammenbrudd Bokanmeldelse: Vagt om The Hunger Games-diktatorens sammenbrudd Forfatteren gjør et hederlig forsøk på å utd
Les saken »
3. Viktig?Fredag 29. mai 2020 kl. 07:35
Uryddig miks av trekantsex og overgrep
Bokanmeldelse: Uryddig miks av trekantsex og overgrep ...
Treff:
Bokanmeldelse: Uryddig miks av trekantsex og overgrep Uryddig miks av trekantsex og overgrep
Les saken »
4. Viktig?Fredag 29. mai 2020 kl. 07:00
Bokanmeldelse: Uryddig miks av trekantsex og overgrep
Tre ekte amerikanske kvinners sexliv beskrives detaljert i en bestselgende bok. Der utleveres også en navngitt lærer som er frikjent for et angivelig overgrep.
Treff:
Bokanmeldelse: Uryddig miks av trekantsex og overgrep Bokanmeldelse: Uryddig miks av trekantsex og overgrep Tre ekte amerikanske kvinners sexliv beskrives detaljert i en be
Les saken »
5. Viktig?Torsdag 28. mai 2020 kl. 07:09
Wonderboy tomgang. Bokanmeldelse: Henrik H. Langeland: «Showtime!»
Det er noe datert og banalt ved dette siste bindet om den aldrende jappen Christian von der Hall - som ble et fenomen etter Henrik Langelands suksessroman «Wonderboy» for snart 20 år siden.
Treff:
beidet.les ogsåI Røkke og napp: Bokanmeldelse: Henrik H. Langeland: Eventyrerne. En fortelling om Aker i vår tidSom i de tidligere bindene i denne trilogien er en flom av vi
Les saken »
6. Viktig?Torsdag 28. mai 2020 kl. 00:35
Forfatteren henger ut seg selv i siste Wonderboy-bok
Bokanmeldelse: Henger ut seg selv i siste Wonderboy-bok ...
Treff:
Bokanmeldelse: Henger ut seg selv i siste Wonderboy-bok Siste Wonderboy-bok går fra den ene morsomme scenen til den andre
Les saken »
7. Viktig?Torsdag 28. mai 2020 kl. 00:00
Bokanmeldelse: Henger ut seg selv i siste Wonderboy-bok
Kjære, er det ok om jeg knuller min 26-årige kollega?
Treff:
Bokanmeldelse: Henger ut seg selv i siste Wonderboy-bok Bokanmeldelse: Henger ut seg selv i siste Wonderboy-bok Kjære, er det ok om jeg knuller min 26-årige kollega?
Les saken »
8. Viktig?Mandag 25. mai 2020 kl. 08:26
Imponerende fortellerkunst om blitzkrig, etterretning og hemmelige operasjoner
Bokanmeldelse: Fascinerende om Europa rett etter andre verdenskrig ...
Treff:
Bokanmeldelse: Fascinerende om Europa rett etter andre verdenskrig Imponerende fortellerkunst om blitzkrig, etterretning og hemmelige operasjoner
Les saken »
9. Viktig?Mandag 25. mai 2020 kl. 07:35
Bokanmeldelse: Fascinerende om Europa rett etter andre verdenskrig
Krigslys er imponerende fortellerkunst bygd historiske kilder om etterretningstjenesten. Likevel sitter man litt igjen med følelsen av å ha lest en ren underholdningsroman
Treff:
Bokanmeldelse: Fascinerende om Europa rett etter andre verdenskrig Bokanmeldelse: Fascinerende om Europa rett etter andre verdenskrig Krigslys er imponerende fortellerkunst
Les saken »
11. Viktig?Lørdag 23. mai 2020 kl. 09:34
Patti Smith er nok en forfatter som ikke reflekterer over hvor privilegert hun er
Bokanmeldelse: Drøm deg gjennom et drittår ...
Treff:
Bokanmeldelse: Drøm deg gjennom et drittår Patti Smith er nok en forfatter som ikke reflekterer over hvor privilegert hun er
Les saken »
12. Viktig?Lørdag 23. mai 2020 kl. 09:00
Bokanmeldelse: Drøm deg gjennom et drittår
Patti Smith skriver om sin opplevelse av 2016 med innlevelse, men mangelen andres perspektiver skader hennes eget.
Treff:
Bokanmeldelse: Drøm deg gjennom et drittår Bokanmeldelse: Drøm deg gjennom et drittår Patti Smith skriver om sin opplevelse av 2016 med innlevelse, men mangelen på andres p
Les saken »
13. Viktig?Fredag 22. mai 2020 kl. 16:36
Umulig å slutte å lese! Bokanmeldelse: «Dødslekene 4. En ballade om sangfugler og slanger»
Ti år etter den fullendte «Hunger Games»-trilogien om fattigjenta Katniss Everdeen og hennes kamp mot et fascistisk styre, slippes fjerdeboka.
Treff:
e å lese! Bokanmeldelse: «Dødslekene 4. En ballade om sangfugler og slanger» Ti år etter den fullendte «Hunger Games»-trilogien om fattigjenta Katniss Everdeen og hennes kam
Les saken »
14. Viktig?Torsdag 21. mai 2020 kl. 11:55
Savn, sex og selvforakt. Bokanmeldelse: Wencke Mühleisen: «Redd deg selv, lille hjerte»
Sitrende og sanselig om utroskap fra en forfatter som det definitivt er verdt å følge med på!
Treff:
x?les ogsåSiste: Nye Elling er herlig! Bokanmeldelse: Ingen kan hjelpe meg Så langt kan kanskje dette høres ut som en ganske traurig samlivsroman, men Redd deg selv, lille h
Les saken »
15. Viktig?Torsdag 21. mai 2020 kl. 10:08
Herlig når Ambjørnsen lar Elling parere gruppesex og religiøs fanatisme
Bokanmeldelse: Aldri har Elling vært skarpere ...
Treff:
Bokanmeldelse: Aldri har Elling vært skarpere Herlig når Ambjørnsen lar Elling parere gruppesex og religiøs fanatisme. Les anmeldelsen
Les saken »
16. Viktig?Torsdag 21. mai 2020 kl. 10:00
Bokanmeldelse: Aldri har Elling vært skarpere
Elling parerer både gruppesex og religiøs fanatisme i sin kostelige analyse av den franske forfatteren Michel Houellebecq.
Treff:
Bokanmeldelse: Aldri har Elling vært skarpere Bokanmeldelse: Aldri har Elling vært skarpere Elling parerer både gruppesex og religiøs fanatisme i sin kostelige analyse av d
Les saken »
17. Viktig?Torsdag 21. mai 2020 kl. 00:05
Viktigst av alt er stemmeretten?
Marthe Hommerstad og Bjørn Arne Steine har redigert en interessant antologi i anledning fjorårets hundreårsjubileum for avskaffelsen av den siste direkte økonomisk-sosiale begrensning stemmeretten.
Treff:
BOKANMELDELSE Stemmerettens grenser: Fattigdom og demokratisk utestengelse 1814-1919 Marthe Hommerstad & Bjørn Arne Steine red. Spartacus Forlag / Scandinavian Academic
Les saken »
18. Viktig?Onsdag 20. mai 2020 kl. 13:46
«Elling gir de små grå noe å tygge på»
Min første reaksjon var at det var en god idé: Ambjørnsens Elling har startet en slags lesesirkel f...
Treff:
prosjekt fra den jevne bokanmeldelse, er at Elling forteller så mye om sin egen situasjon. Vi er altså i en sokkelleilighet på Grefsen, som han flyttet inn i forrige roman,
Les saken »
19. Viktig?Tirsdag 19. mai 2020 kl. 11:12
Nye Elling er herlig litteratur! Bokanmeldelse: «Ingen kan hjelpe meg»
Som en dr.philos. i litteraturvitenskap gyver Elling løs en grisete fransk kortroman. Resultatet er en av Ingvar Ambjørnsens særeste og vittigste bøker noensinne.
Treff:
kinesiske lykkekaker.les også Håpløst og presist. Bokanmeldelse: Michel Houellebecq: Serotonin I den nye Elling-boken, den tynne flisen Ingen kan hjelpe meg, setter vår man
Les saken »
 1-20 Neste >

Copyright © Ottmar Holding AS 2000-20. Ansv. utgiver Tom W. Ottmar
Støtt Amnesty »
Børs
Oslo: 796.77 -1,17%
Dow: 25383,11 -0,07%
Nasdaq: 9489,87 +1,29%
FTSE: 6076,60 -2,29%
DAX: 11586,85 -1,65%
CAC 40: 4695,44 -1,59%
Nikkei: 21877,89 -0,18%
Hang S.: 22961,47 -0,74%
Oppdatert: 30.05.20 kl. 16:40
Gjør siden mer nyttig
Under denne boksen - og et par andre steder til venstre - finner du knapper som heter "Vis kategori her". Klikk på dem og velg kategorier som passer for deg :-)
TV i dag
MeeTV
Se.no
VG
Dagens sjekk
Valuta
• EUR 9,85 • USD 8,8
• SEK 93,06 • DKK 131,97
• GBP 11,23 • JPY 8,08
Oppdatert: 30.05.20 kl. 16:32