Quizvenner og andre bekjente

Quiz er en fabelaktig form for sosialt samvær! Ikke bare trimmer man hodet, skjerper konkurranseinstinktet, men man kan også trene sosiale ferdigheter. Blant de fleste av de lagsmedlemmer vi omgir oss med på Bohemen er de sosiale ferdigheter heldigvis allerede så godt utviklet at vi som regel likegodt fortsetter med vennskaplig quizzing utover kvelds- og nattetimene.
I quizsammenheng har to lag vært litt bedre enn de andre lagene på Bohemen de seneste sesongene. Hovedstyret av 1914 er et av dem, og IDL er beskjedent nok det andre. Hovedstyret har etter en del frem og tilbake endt opp som et rent guttelag, noe som ofte ikke er en fordel. Styreformann og ex-kaptein Tore Dahl er en av Oslos mest rutinerte quizere og samtidig en tallglad herremann. Følgelig er han uoffisielt ansvarlig for sammenlagtabellen på fredagsquizen. og derfor finner du også stillingen på Hovedstyrets hjemmesider.

Gledespikene og Hurraguttenes hjemmesider bærer preg av å være laget for folk som er enda mer opptatt av tall og tabeller enn gutta på Hovedstyret. Laget var en stund opp og kjempet blant de aller beste, men tapet av flere sentrale spillere ser ut til å ført til en utflating av prestasjonskurven til dette laget som allikevel har potensial til å kjempe om en topplassering. Flere av lagets spillere treffes ofte på post-quiz i Bjørnehjørnet sene fredagerkvelder.

Heltinner ble startet da Vibeke, en av de mest rutinerte og meritterte quizere på Hovedstyret, tok initiativ til det som ble Bohemens andre rene kvinnelag. Laget, som sitter strategisk plassert ved mikrofonbåsen, fungerer derfor også aldeles utmerket som regnehjelpere for quizmastere med begrensede matematikkkunnskaper.

Abel Tasman er laget som har blitt herostratisk berømt for sine kaffekopper og termoser. Laget har spillere med de utoligste kunnskaper, men har likevel en lei men repeterende tendens til å falle sammen i andre omgang. Meget solide prestasjoner i Bohemens sportquiz gjør at laget ville vært en helt i toppen dersom det ble utdelt en egen Egebergs Ærespris på Bohemen.

Piker, et småtørst jentelag med avslappet forhold til bekledning, var det første rene jentelaget på Bohemen. Å ha fast bord i umiddelbar nærhet av baren kan nok være en av forklaringene til et tøylesløst forhold til alkohol, og laget legger vel så stor vekt på det sosiale aspekt ved fredagsquizen som det rent konkurransemessige.

Rett ved inngangen til toalettene sitter Bohemens utvilsomt mest støyende lag, Sotahjørnets Venner. Gutta på Sotahjørnet kjennetegnes ved stor aldersmessig spredning, et meget begrenset sangforråd, i hvert fall et meget skriveferdig medlem og en beundringsverdig hang til norsk potetsprit. Når laget også har levert quizmastere til noen av Bohemens mest minneverdige quizer, er de blide spillere på Sota blant stedets mest populære karer.

Rett ved baren sitter laget som skryter av å ha stedets mest trendy skrivesaker. Blinkende penner, penner med fjær på, selvlysende penner og lighterpenner er bare noen av de skrivesaker man har kunnet beskue på dette ellers velutdannede laget. Du finner mer om disse på: Las Cucarachas

Om ikke Menn er laget som gjør seg mest bemerket på resultatlisten, gjør de seg i alle fall bemerket på andre måter. Fritz er f. eks på laget, i hvert fall før Konupek gir ham sitt berømte reisepass. Drikke kan de, og en merkverdig interesse for stereoanlegg er også notert. Har du lyst til å vite mer om disse gutta styr til: Menn

Tvangstenkerne ser ut til endelig å ha erobret bordet ved siden av Bjørnehjørnet. Tvangstenkerne er nok laget med størst selvinnsikt av alle lag på Bohemen, for de kommer alltid til å forsvare påstanden om at de er middelmådighetenes beste representanter på fredagsquizen.

4ever Blowing Bubbels har sider i finfine West Ham-farger.

Vi er gode venner med alle lag på Bohemen. Tror vi i hvert fall. Stadig flere og flere får egne hjemmesider, og for en fullstendig oversikt over hvem som har følg denne linken. Quizlag på nettet,

Er du fortsatt i tvil om hvor du finner Oslos beste quiz- og fotballpub følger du bare denne linken

----------------------

Copyright IDL © 2002-04
POWERED BY MYLDER
Oppdatert: 10.06.2005 kl. 15:15