VI ER I DÅRLIGSTE LAGET (IDL)
Et av Oslo bys merkeligste quizlag!

Nå også med en relativt oppdatert tabell!

Velkommen til IDLs hjemmesider samt nettutgaven av De Verste Nyhetene, sannsynligvis Norges mest leste, men også minst pålitelige quiztidskrift.

IDL er faste deltagere på Bohemens fredagsquiz. Du finner oss hver eneste fredag innerst i lokalet, ved vårt faste bord; Bjørnehjørnet. Ikke bare er Bjørnehjørnet et av Bohemens beste bord, varmen og den dårlige luften til tross, men stedet er også kjent som the in-place for pre- og post-quizer.

Vi har tatt oss friheten til å prestentere lagets faste spillere. Litt om hva vi bedriver når vi ikke quizer finner du under linken "Dette er IDL".

IDL tok tidlig spranget over i den rene digitale mediealder, og vårt tidsskrift er blant Norges mest leste quizrelaterte publikasjoner. De Verste Nyhetene arbeider ytterst sjeldent etter Vær Varsom-plakaten, og nyhetene og artiklene blir redigert på fullstendig uavhengig og uansvarlig grunnlag, samt etter prinsippene i "Quize Necessere Est" : Den Europeiske Quizunions rettningslinjer for quizrelaterte aviser og tidsskrifter. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet, og kopiering, lagring eller eksemplarframstilling er ikke lovlig uten særskilt avtale om øl- og GT-kompensasjonservering i Bjørnehjørnet.

Siste nytt!


----------------------

Copyright IDL © 2002-04
POWERED BY MYLDER
Oppdatert: 01.07.2008 kl. 22:19