Dette er Mylder!

Mylder inneholder mange hundre tusen NYHETSARTIKLER. Vi samler inn alt som publiseres i samtlige norske nettaviser. På førstesiden tikker artiklene inn automatisk etterhvert som de dukker opp hos avisene og tidsskriftene der ute på nettet. Det er snakk om mange tusen artikler hver eneste dag.
Vi har også delt nyhetene inn i emnekategorier slik at det blir enklere å få oversikt. Emnene-linkene finner du i det grå feltet tvers over midten på førstesiden: Bakgrunn, Bil, Bolig, Helse osv.

Ved å klikke på Mest lest (i knapperaden helt øverst), får du se hvilke nyhetssaker som er blitt mest lest av brukerne våre de siste dagene, ukene og månedene.

Et klikk på ordet Toppsaker bringer deg til en oversikt over alle sakene som har ligget øverst hos de fem største riksorganene (Aftenposten, Dagbladet, Nettavisen, NRK og VG). Dette er m.a.o. en kronologiske liste over de viktigste sakene i nyhetsbildet i Norge.

Du kan skaffe deg lynraskt overblikk over nyhetsbildet på en ny, original og spennende måte: Klikk på "Ord i nyhetene" (i knapperaden helt øverst), så ser du hva vi mener!

Du kan selvsagt søke i nyhetsdatabasen vår.

FØRSTESIDEN til Mylder har landets beste søkeboks - hvor du finner ALT du trenger av gode søkemotorer for å finne alt mulig! Vi er dessuten nøytrale; vi favoriserer hverken Bing eller Google eller andre - vi gir deg de som til en hver tid er best!


Les mer om Mylder.

----------------------

Copyright Mylder AS 2000-2014.

Oppdatert: 20.06.2016 kl. 22:13