Til førstesiden »

Sunnmøringen:

Kategorier:LokalpresseFylke: Møre og Romsdal
  (51-100) > av 9 169 artikler
1Viktig?
Spania har vorte det første EU-landet der over 1 million menneske har testa positivt for koronaviruset, opplyser helsedepartementet i landet onsdag.
Les saken »
2Viktig?
On. 21. okt. 2020 kl. 20:24
Auka bruk av sterke opioid i Noreg
Fleire av oss får høgare dosar med opioid enn tilrådd. Halvparten av dei som får sterke smertestillande medisinar blir langvarige brukarar.
Les saken »
3Viktig?
Eit nytt hol er oppdaga i Estonia-vraket, ifølgje ein rapport offentleggjort av Estlands regjering. Eit tidlegare omtalt hol kan komme av stein på havbotnen.
Les saken »
4Viktig?
Frp, Ap og Sp sluttar seg til SVs forslag om å be Høgsterett vurdere EUs fjerde jernbanepakke. Dermed ligg alt til rette for fleirtal.
Les saken »
5Viktig?
Frp seier torsdag nei til å gjeninnføre ordninga der dagpengemottakarar får opptent feriepengar. Regjeringa avvikla ordninga i 2015.
Les saken »
6Viktig?
Neste veke møtest dei nordiske statsministrane, Nordisk råd og FNs generalsekretær António Guterres for samtalar om handteringa av koronapandemien.
Les saken »
7Viktig?
Åtte sivile og to politibetjentar er drepne i valdshandlingar i kjølvatnet av presidentvalet i Guinea i helga, opplyser tryggingsdepartementet i landet.
Les saken »
8Viktig?
Frp, Ap og Sp sluttar seg til SVs forslag om å ta jernbanereforma til Høgsterett. Dermed ligg alt til rette for fleirtal.
Les saken »
9Viktig?
Danmark og Sverige går inn som garantistar og teiknar seg for cirka 9,5 prosent av dei tilbodne aksjane i emisjonen til SAS, opplyser selskapet.
Les saken »
10Viktig?
Danmark kan bli løysinga for å komme i land i handballen sin Champions League for Vipers Kristiansand. Klubben håpar å møte Rostov Don der i ein dobbeltkamp.
Les saken »
11Viktig?
Legemiddelselskapet Purdue Pharma har erklært seg skuldig i tre tiltalepunkt knytte til det omstridde opioidet Oxycontin, opplyser USAs justisdepartement.
Les saken »
12Viktig?
Storbritannia er klar til å ta opp att forhandlingane med EU om forholdet etter brexit, opplyser regjeringa i London. Samtalane stoppa opp førre veke.
Les saken »
13Viktig?
On. 21. okt. 2020 kl. 18:34
Sjømat leidde an børsfall onsdag
Hovudindeksen på Oslo Børs fall onsdag med 1,3 prosent, og landa dermed på 857,55. Ekstra dårleg gjekk det for Grieg Seafood. Aksjen stupte med 17,9 prosent.
Les saken »
14Viktig?
Det høgrepopulistiske partiet Vox har sett i gang ei avstemming om eit mistillitsvotum mot regjeringa til statsminister Pedro Sánchez.
Les saken »
15Viktig?
Helse nord har leigd inn eit jetfly frå Danmark på grunn av koronasmitten nord i landet.
Les saken »
16Viktig?
Pave Frans har for første gong sidan han vart pave gitt grønt lys til sivile partnarskap mellom to personar av same kjønn. Det skjer i ein ny dokumentarfilm.
Les saken »
17Viktig?
On. 21. okt. 2020 kl. 16:48
Fleire sluttar seg til Wizz Air-boikott
Bransjeorganisasjonen Lederne kastar seg på Wizz Air-boikotten som blir grunngitt med haldningane lågprisselskapet har til fagforeiningar.
Les saken »
18Viktig?
FNs generalsekretær António Guterres krev at dei brutale metodane til det nigerianske politiet må stoppa etter at tryggingsstyrkar opna eld mot demonstrantar.
Les saken »
19Viktig?
Armenias statsminister seier det ikkje finst noka diplomatisk løysing på striden i Nagorno-Karabakh og ber armenarar verve seg frivillig til fronten.
Les saken »
20Viktig?
Fram til onsdag er det registrert 39,9 millionar førehandsstemmer før presidentvalet i USA. Demokratane er ivrigast etter å stemme tidleg.
Les saken »
21Viktig?
On. 21. okt. 2020 kl. 15:47
Framleis lågt smittenivå i Noreg
Smittespreiinga i Noreg er framleis relativt låg i Noreg, sjølv om nivået har auka sidan slutten av august, viser vekerapporten frå Folkehelseinstituttet (FHI).
Les saken »
22Viktig?
Det trengst hardt arbeid, og det er inga tid å miste, seier leiar for EU-kommisjonen om forhandlingane med Storbritannia.
Les saken »
23Viktig?
Fornebubanen inngår kontrakt med entreprenøren Skanska Noreg AS.
Les saken »
24Viktig?
On. 21. okt. 2020 kl. 15:31
18 nye koronasmitta i Bergen
I Bergen er det registrert 18 nye tilfelle av koronasmitte det siste døgnet.
Les saken »
25Viktig?
On. 21. okt. 2020 kl. 15:15
Arbeidsuhell på borerigg skal granskast
Petroleumstilsynet har starta gransking etter at eit over 20 meter langt røyr på nær 27 tonn deisa i bakken under løfting på ein borerigg 17. oktober.
Les saken »
26Viktig?
Koronasmitta sit i kalde, tronge kjellarar saman med friske for å søkje tilflukt frå krigshandlingar i Nagorno-Karabakh. Pandemien spreier seg ukontrollert.
Les saken »
27Viktig?
Noreg og Storbritannia klarer ikkje å få ein frihandelsavtale på plass før nyttår. No er det semje om å sikre varehandelen med ein mellombels overgangsavtale.
Les saken »
28Viktig?
45 prosent av bedriftene innan handel har merka lågare etterspurnad dei siste vekene som følgje av koronakrisa, ifølgje ei undersøking. 1 av 10 fryktar konkurs.
Les saken »
29Viktig?
Hovudkontoret til den nigerianske TV-kanalen TVC vart angripe med brannbomber i opptøyane i Lagos onsdag.
Les saken »
30Viktig?
Midtbanestjerna Mesut Özil er utelaten frå spelartroppen til Arsenal til Premier League-sesongen. No rettar han ope kritikk mot klubben.
Les saken »
31Viktig?
Tre av spelarane i den svenske ishockeyklubben Djurgården er sjuke. Éin av dei har så langt gitt frå seg positivt test for koronaviruset.
Les saken »
32Viktig?
Fredrik Midtsjø og Jonas Svensson var blant AZ Alkmaar-spelarar som onsdag reiste til Italia for kamp mot Napoli. Klubben er knallhardt ramma av covid-19.
Les saken »
33Viktig?
Ytterlegare 630 personar er stadfesta smitta med koronaviruset i Danmark. Det er den nest høgaste mengda som er registrert i dei daglege oppdateringane.
Les saken »
34Viktig?
Forbrukarrådet meiner 29 straumselskap har drive med omfattande prisjuks.
Les saken »
35Viktig?
Det skal ha vore amper stemning i den norske landslagsleiren etter exiten frå EM-omspelet. Alexander Sørloth og Lars Lagerbäck krangla høglydt, ifølgje VG.
Les saken »
36Viktig?
Fleire moskear i dei franske byane Bordeaux og Béziers får politivern etter å ha fått truslar.
Les saken »
37Viktig?
Helseminister Bent Høie går til angrep på dei som meiner at koronatiltaka er for strenge. Han åtvarar mot at helsevesenet kan bli overbelasta med auka smitte.
Les saken »
38Viktig?
On. 21. okt. 2020 kl. 12:53
Nato opprettar romkommando i Tyskland
Det nye senteret som skal samle Nato si verksemd knytt til verdsrommet, skal leggjast til tyske Ramstein.
Les saken »
39Viktig?
Ikkje sidan 28. mai har så mange koronasmitta pasientar vore innlagde på norske sjukehus. Onsdag var 36 innlagde.
Les saken »
40Viktig?
Guvernøren i den nigerianske byen Lagos seier det ikkje er registrert nokon dødsfall etter at tryggingsstyrkane opna eld mot demonstrantar tysdag.
Les saken »
41Viktig?
Også den siste av mannskapet på fiskebåten Stormhav som er testa for korona, har testa negativt. Dermed er ikkje viruset påvist på båten.
Les saken »
42Viktig?
Filmstjerna Jean-Claude Van Damme var sterkt delaktig i eit opprop som enda med at Mattilsynet sende ein hundekvalp til Bulgaria, heller enn å avlive han.
Les saken »
43Viktig?
Synet Estlands innanriksminister Mart Helme har på homofile og likekjønna ekteskap er i ferd med å forårsake regjeringskrise i landet.
Les saken »
44Viktig?
Både politikarar og aktivistar i Nigeria og den amerikanske presidentkandidaten Joe Biden reagerer sterkt på drapet på fleire demonstrantar i Lagos tysdag.
Les saken »
45Viktig?
Ein norsk statsborgar vart drepen i Kharian-distriktet i Pakistan torsdag førre veke. Kona er sikta for drapet.
Les saken »
46Viktig?
Legeforeininga varslar at 23 legar i Tromsø, Trondheim, Narvik, Bergen og Stavanger blir tekne ut i streik frå og med måndag 26. oktober.
Les saken »
47Viktig?
Peter Madsen seier seg skuldig i forsøket på å flykte frå fengselet og å ha trua fengselstilsette. Men han avviser å ha fått hjelp av andre i fluktforsøket.
Les saken »
48Viktig?
On. 21. okt. 2020 kl. 10:49
Minst 25 drepne i Taliban-angrep
Afghanske styresmakter varslar at minst 25 personar er drepne i eit bakhaldsangrep frå Taliban mot tryggingsstyrkar onsdag.
Les saken »
49Viktig?
Den koronasjuke generalsekretæren til PLO, Saeb Erekat, er framleis i kritisk tilstand, og er kopla til hjarte-lunge-maskin som tilfører surstoff til blodet.
Les saken »
50Viktig?
Gerard Piqué, Marc ter Stegen, Clément Lenglet og Frenkie de Jong har alle signert nye avtalar med den spanske fotballgiganten Barcelona.
Les saken »

  (51-100) > av 9 169 artikler

Copyright © Ottmar Holding AS 2000-20. Ansv. utgiver Tom W. Ottmar
Støtt Amnesty »
Børs
Oslo: 857.55 -1,25%
Dow: 28210,82 -0,35%
Nasdaq: 11484,69 -0,28%
FTSE: 5776,50 -1,91%
DAX: 12557,64 -1,41%
CAC 40: 4853,95 -1,53%
Nikkei: 23639,46 
Hang S.: 24754,42 +0,75%
Oppdatert: 22.10.20 kl. 00:30
Gjør siden mer nyttig
Under denne boksen - og et par andre steder til venstre - finner du knapper som heter "Vis kategori her". Klikk på dem og velg kategorier som passer for deg :-)
TV i dag
MeeTV
Se.no
VG
Dagens sjekk
Valuta
• EUR 9,85 • USD 8,8
• SEK 93,06 • DKK 131,97
• GBP 11,23 • JPY 8,08
Oppdatert: 22.10.20 kl. 00:32