Mylder er avviklet

Gode brukere av Mylder.no - reisen er slutt.
Tjenesten ble lagt ned 20. august 2016.

Hvorfor?
Kort fortalt fordi pengesekken var tom og fordi det krevdes for mye arbeid å holde Mylder gående.

Hvilke penger og hvilket arbeid, spør du kanskje - tjenesten var jo automatisk?

Det er ingenting her i verden som er automatisk, selv automatikk må overvåkes og repareres når den feiler. Mylder hadde automatiske roboter som sjekket innpå 2000 nyhetskilder, hver av disse robotene var skreddersydd. Når noe ble endret hos kilden, måtte vi inn og justere.

Nye vaner
Samtidig så vi at kjernen av nyhetshungrige nordmenn krympet. Folk bruker tiden på Facebook, Youtube osv. Det lille vi hadde av annonseinntekter var blitt bittelite, nær sagt mikroskopisk. Antallet brukere minket jevnt og trutt de siste årene.

Folk flest vet vel knapt hva Mylder var og løftet trolig ikke et øyebryn da tjenesten forsvant. Men vi vet også at vi hadde en del trofaste brukere. Til dere må vi bare beklage og si at vi har satt pris på tilbakemeldinger, ris og ros - og at dere har brukt Mylder.

Alternativer
Hva gjør du nå? Vi foreslår at du ser på Google nyheter eller Feedly. Sistnevnte lar deg legge inn dine egne kilder, så du kan bygge opp din egen "Mylder", til en viss grad.

So long
Da gjenstår det bare å si takk for følget. Det var en fin reise som varte i elleve år. Men det var bare EN reise, det kommer flere. Det lover jeg, vent og se. Kanskje handler også den neste om nyheter.

So Long, and Thanks for All the Fish :-)

Mvh, Tom Ottmar, tom@ottmar.no

PS
Til Monitor-abonnenter. Vi vil ta kontakt med hver av dere og refundere gjenstående abonnements-beløp.